Java Hu Hu Hou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Veriť v Boha alebo nie?

Veriť v Boha alebo nie?Myslím, že nie som jediný kto sa nad tým zamýšľa.Je veľa ktorí veria ale aj tých neveriacich.Nechcem nikoho presviedčať o mojom názore.Len sa vyjadrím.Ja osobne v Boha verím.Mnoho ľudí na mňa narážalo s názormi ako môžem veriť v Boha však som ho v živote nevidel.A sme tu! Slovíčko viera je veriť v niečo.Preto môžem veriť v niečo čo som nevidel.Hádať sa s ateistom nemá význam.On povie: Zem vznikla náhodným zhlukom atómov,výbuchom alebo iným postupom.Ja mu odpoviem, že ako vie odkiaľ sa to zobralo,proste niečo muselo byť.Ja opäť môžem tvrdiť, že Boh stvoril zem a všetky stvorenia.Ateista povie: A odkiaľ sa zobral Boh?... Takto sa môžeme hádať dookola.Nazval by som to blúdnym kruhom.Ale!Zamýšľal som sa nad jednou teóriou, ktorú mi povedal jeden novic.Je to niečo ako prirovnanie.Keď ateista tvrdí, že Zem vznikla náhodným zhlukom a výbuchom je to taká malá pravdepodobnosť ako keby ste rozobrali auto a všetky jeho súčiastky hodili do vreca a triasli kým auto sa nedá dokopy.Ja mám v Bohu oporu.Neviem, keď som niečo od Boha žiadal prišlo to. Nebolo to vždy hneď.Možo som si to ani neuvedomil.Ľudia tvrdia, že ak je Boh, prečo dopustil vojny.Vojny Boh nedopustil.Dal ľuďom slobodnú vôľu.My si spôsobujeme vojny.Boh za to nemôže.Keby sa Boh všetkým zjavil,uverili by.Ale o to asi tá viera nie je. Nuž, urobte si už názor aký chcete. :)

Zamyslenia | stály odkaz

Komentáre

  1. Podľa mňa veiť
    alebo nie?
    publikované: 17.04.2011 21:53:20 | autor: kajovsky (e-mail, web, autorizovaný)
  2. RE:
    áno ja som za to veriť :) ale každý jeden si musí utvoriť vlastný názov :) presvedčiť ho nemôžeš :) musí to prijať sám :)
    publikované: 17.04.2011 22:28:33 | autor: CrazyWolf (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014