Java Hu Hu Hou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Zmysel môjho života

Zmyslom môjho života nie sú materiálne veci, nie je to nové auto, veľký dom, veľa peňazí, značkové veci...Zmyslom môjho života je sloboda a láska.Bez slobody som ako uzamknutý v klietke.Nedokážem dýchať, teda ani žiť.Láska je kyslík , ktorý dáva každému môjmu nádychu veľký zmysel a poháňa ma ďalej.Preto nechcem byť zatvorený za bránami sveta, uzavretý vo svete, v ktorom je len stres a starosti čo budem zajtra jesť, či budem mať dostatok síl odísť do práce.Chcem byť slobodný a milovaný a hlavne chcem milovať.Sloboda pre mňa znamená odísť na miesto kde budem voľný, kde budem môcť poďakovať každé ráno Bohu, že mi dal možnosť vstať a že ma stvoril takého aký som.Stvoril osobu, ktorá miluje prírodu, ktorá miluje svet,ľudí,zvieratá a ktorá chce milovať.Chcem svoj život prežiť po svojom, preto všetkých prosím aby ma nechali žiť podľa svojich názorov a svojich túžieb po prežití.

Nebojte sa o mňa, aj tak na tom nič nezmeníte.Ak má človek zomrieť, zomrie.Dnes , zajtra, o mesiac o rok.Každý zomrie ale nikto nevie kedy.Peniaze nie sú všetko.Všetko je pre mňa láska.Ďakujem vám , že ste ma naučili žiť, ďakujem mojim nepriateľom, že ma dokázali urobiť silnejším.Učím sa na svojich chybách.Nepotrebujem vysoké školy a tituly aby som si dokázal, že niečo znamenám.Najlepšia škola je škola života,ktorá mi dala veľa a ktorá ma vychovala.

TOTO JE môj CIEĽ, ktorý chcem DOKÁZAŤ, dokázať SVETU, že žiť sa dá bez hnevu a nenávisti, ŽE jedine LÁSKA stále ROBÍ a bude robiť ZÁZRAKY.

A ja si pôjdem za svojím cieľom.Nech mi toto ukazuje smer ako ukazuje svetlo ohňa čo sa skrýva pod rúškom tmy.

"Keď nadíde čas tvojej smrti, nebuď ako tí, ktorých srdcia sú plné strachu zo smrti, takže keď príde jej čas, nariekajú a modlia sa, aby ešte chvíľu mohli žiť svoj život ináč. Zaspievaj svoju pieseň smrti a zomieraj ako hrdina vracajúci sa domov."
(Tecumseh, Šauní)

 


Napísané životom | stály odkaz

Komentáre

  1. I am
    Ja len tolko ze v tejto hroznej dobe, kedy sa clovek ako jedinec nedokaze preniest cez svoje problemy a riesi ich prenasanim svojej negativity (hnevu, odporu voci sebe samemu, nenavisti, bezbrannosti, uzkosti ...) na inych ludi ktory su i tak na tom tak isto, kedy sa pariky ako manzelstva ci len obycajne zaluben...e pariky navzajom nepodporuju, nevazia jeden druheho, ziarlia, nenavidia a zaroven miluju a tomu vravia a myslia si ze je to vztah a ze je to laska, kedy si kolegovia v praci navzajom robia prieky, zavidia si vyssie posty ci platy, robia medzi sebou rozdiely, nerespektuju sa navzajom a vyvysuju nad inymi, kedy cele slovensko nereaguje a neriesi len komentuje a rozmysla nad systemom aky tu vladne, kedy su zvratene cele narody, kedy sa ludstvo len prizera na znecistovanie zeme a vycerpavanie zdrojov zeme a na katastrofi pri ktorych zahynu miliony ludi denne a pachaju sa atentaty a samovrazdy a aj ked ma clovek sem tam aj stastne chvilky nieje stastny pretoze ho zoziera vnutorna bolest ktoru v sebe nosii a prebudzaju zakazdym ked sa v jeho blizkosti deje nieco co poklada sa zle, negativne... ze aj dnes aj teraz v tomto momente ma moznost clovek stat sa bytostou ktora vnima svet ako jeden celok akoby bol on sam svetom... aj teraz hned v tomto momente moze clovek byt spokojny... viem ze staci nemysliet... nepremyslat nad tym co bolo, co bude a hlavne nestotoznovat sa s tym co bolo ... vies odpustit, vies vsetko prijat take ake je bez toho aby si nad tym premyslal, komentoval ci stupnoval to... vies byt vedomy a vedomim ta robi sila pritomneho okamihu, pretoze ty si... si TU a TERAZ... staci byt vedomy, byt v pritomnosti... pocuvat kazducicky jeden zvuk ktory sa prave odohrava v tvojej blizkosti... staci pocuvat svoj dych... ci samotne Ticho... nemysliet, nerozmyslat nad nicim, vobec nad nicim... len pocuvat a nacuvat a Byt...
    nauc sa BYT, nie len existovat ale skutocne BYT a byt plne vedomy a pritomny celym svojim Ja...

    inspiracia - sila pritomneho okamihu (eckhart tolle)


    chceli by sme vsetko pochopit... chceme dokonalost.... mmm nie, to nieje ono... hladame kusok lasky nech sa mozme trochu napit... ked nas strhne vlna padame na rit ale ja vstavam a zdviham sa do neba... roztiahnem ruky citim zivot... citim svoje telo svoje vnutorne telo... tu energiu... zlu ktoru premienam svojim vedomiim svoojou pritomnostou na svetlo... tu energiu ktora ma povznesie niekam tam kam nik nedovidii... do vesmiru energii... sem naspat na zem , nesie ma ktomuto okamihu, OKAMIHU BYTIA

    inspiracia - novy clovek majk spirit
    publikované: 01.04.2012 13:41:36 | autor: Simona (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014