Java Hu Hu Hou

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Bol to len sen, časť trinásta - Stále spolu

Už je to dlhý čas. Pomaly pol roka. Max zlenivel. Leto prešlo. Najlepšia brigáda akú kedy mal. Archeológia je veľmi zaujímavá veda. Brigáda zahŕňala zaujímavé nové poznatky a zárobkovú činnosť. Bral by to znova.

Leto bolo bez nej. Bolo to ťažké. Ale zvládli to. Vrátila sa šťastná a zdravá. A to si prial najviac. 
September. Nástup na vysokú školu. V jej meste. Budú bývať častejšie spolu, však si to zaslúžia. 

21.September 2014. Už sú spolu rok. Krásne výročie strávené s ňou. Milujú sa. Menej ako zajtra, viac ako včera. 
Max nastúpil do školy. Zabehnutie na internátny život nebolo až tak namáhavé. Škola je tiež v pohode. Noví priatelia, nové skúsenosti, nové zážitky. Je s ňou každý druhý deň. Jedia spolu, učia sa spolu, ľúbia sa spolu. Je to zmena. Krásna zmena. Páči sa mu to. Raz za čas zoberie Janku a strávia víkend u neho doma. Výlety, nákupy, láska. To je to čo potreboval, mať stále milovanú osobu pri sebe. Samozrejme, prišli aj ťažké dni. Hádky, nedorozumenia. Ale, akosi to vedia vždy včas dať do poriadku. Bolo by strašné ju stratiť kvôli hlúposti. Nechce ju stratiť. Je jeho spriaznená duša. 
Vianoce sú za nami. Vyšli spolu do Tatier. On je tam prvýkrát. Páči sa mu to. Páčia sa mu spoločné výlety v rôznych prírodných podmienkach. Miluje to. Miluje ju. Koniec roka sa blíži. Ďalšia etapa za nimi, ďalšia pred nimi. Chcú byť spolu. Stále, každú sekundu chce cítiť jej teplo a vôňu. Miluje stravovanie s ňou. Romantické aj vtipné večere, raňajky, obedy. Pizza, párky, vajcia. Nezáleží na tom. Skvele varí. Ľúbi ju. Stále spolu.

 


Príbehy | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014